blackflyerDISCO PARTY BLACK 

 

Op 17 december was de zeer geslaagde 25+ DISCO PARTY BLACK. Locatie: Sir Winston Club, Generaal Eisenhowerlaan 27 Rijswijk. De dresscode was zwart. Muziek: een combinatie van de hits van nu met de disco uit jaren 70 en 80 tot de 90’s, maar ook soul, latin, rock en salsa.

 

 

DJLuuk.NL was ooit tv-presentator bij Studio Sport en voetbalverslaggever bij Ziggo Sport, Stads TV Rotterdam en TV Rijnmond. Een van zijn meest bekeken filmpjes is een interview na de wedstrijd Heerenveen-Feyenoord met Rene van der Gijp, dat op Youtube al bijna 900.000 keer is bekeken.

DrummerDJLuuk.NL is naast DJ ook drummer en producent van de theatershow Symphonic Rock Night. Zie www.symphonicrocknight.nl. Hij speelde ooit ook in de Nederlandse band Stitch, die jarenlang optrad in het Nederlandse clubcircuit. In 1997 maakte Stitch een CD met daarop de hitsingle Jessica’s Mornings, die veelvuldigwerd gedraaid door 3FM en met name Frits Spits in zijn programma De Avondspits. Ook in 1997 (op 28 november) was het laatste concert van de band: in een bomvol en uitverkocht theater De Veste in hometown Delft.

DJLuukBP

DJLuuk.NL was als tv-presentator werkzaam voor NOS Studio Sport, Stads TV Rotterdam, RTV Rijnmond, TV Plus en RTV West. Verder werkte hij als verslaggever en voice over voor TROS/Veronica Sport (met Jack van Gelder), RTL Nieuws, Europsport en de betaalzenders TV Plus (met Wilfred Genee), Sport1, Canal+, en SuperSport, het huidige Fox Sports. Bij RTV West en RTV West was hij jarenlang producent en hoofdredacteur sport.

Schoolparty2       KreetfotoFestival3

fotoKreet2FBtennis9