Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
110 berichten.
Gert Gert heeft geschreven op 3 februari 2019 om 20:50
Erg goede DJ vrijdagavond gezien en gehoord in Vlaardingen. Dansvloer was geen seconde leeg en dat is best wel knap DJ Luuk ! Hele leuke avond gehad dankzij jou muziek.
Ronnie Ronnie heeft geschreven op 22 januari 2019 om 10:50
Was lekker DJ afgelopen zaterdag!! Jij snapt het helemaal! Goeie switchen maakte je, zo bleef de avond veelzijdig en boeiend tot de allerlaatste minuut. Mooie originele nummers die we allemaal kenden, maar die je niet zovaak hoort als al dat cliché werk. Goede keuzes, lekker aan elkaar gedraaid. Nirvana was geen cold turkey, maar een van de vele verrassende hoogtepunten. Laatste uurtje was superfeest en dat zag je wel op je dansvloertje. Een hele goede en naar ik vernam zeer betaalbare DJ, die op elk feest of festival zou kunnen draaien!
Margreet en Jeroen Geryzewski Margreet en Jeroen Geryzewski heeft geschreven op 14 januari 2019 om 16:29
Beste Luuk, Wij willen ook hier op je gastenbook nog even onze warme en welgemeende dank uitspreken voor de geweldige muziek op onze bruiloft vrijdag. Het is een onvergetelijke avond geworden, we zijn zo blij dat we jou hebben gekozen, want er is in de dj-wereld inderdaad erg veel verschil, zo weten wij van andere feesten. Jij pakt het serioeus en bevlogen aan en staat allesbehalve dan je eigen muziek te draaien. Ook onze gasten hadden niets dan complimenten over je. Je hebt je status dubbel en dwars waargemaakt en de voorbereiding en het contact de laatste maanden was ook heel prettig!!!
Marjan Mulder Marjan Mulder heeft geschreven op 30 december 2018 om 13:04
Ons feest gisterenavond met DJ LUUK !! Om nooit meer te vergeten. De mood zat er direct in en we zijn niet meer gestopt met dansen tot de laatste plaat. Aanrader !!!!
Renate Renate uit Den Haag heeft geschreven op 23 december 2018 om 22:53
Luuk bedankt voor alles gisteren! We vonden het grandioos en onze gasten ook, we kregen veel te horen dat we een erg goede DJ en muziek hadden. Renate.
Marjan van Veenendaal Marjan van Veenendaal uit Heemstede heeft geschreven op 15 december 2018 om 14:49
Bij deze onze bevindingen over DJ Luuk die op ons feest voor 300 man draaide. Muziekkeuze:10 (alles kwam aan bod). Geluidsniveau: 10 (vooral niet te hard). Reacties: 10 (zes van onze gasten vroegen om de gegevens van Luuk). We zijn nu nog aan het nagenieten. Het was een prachtig feest, vooral dankzij de muziek.
Sanne Sanne heeft geschreven op 2 december 2018 om 18:34
Fantastische avond beleefd vrijdag met DJ Luuk! De hits van toen en nu magistraal gemixt en een menigte die niet meer van de dansvloer was te krijgen.
Antoinette de Jongh Antoinette de Jongh heeft geschreven op 18 november 2018 om 12:28
Wat een heerlijke 70/80/90 party gisteravond in Amstelveen met de beste DJ van Nederland. Altijd heerlijk als jij draait Luuk, we moesten gewoon op die vloer blijven staan zo lekker liep het de hele avond. Verrassende keuzes en altijd lekker up tempo. Je bent een eenling op dit gebied!!! Die 90s nummers waren zoooooo goed!
Miranda Boumans-Schilperoort Miranda Boumans-Schilperoort heeft geschreven op 25 oktober 2018 om 08:31
Heel graag willen we je nog even de vele complimenten van onze feestgangers voor de “super goeie DJ” overbrengen Luuk. Het was echt een tof feest, en dat is natuurlijk voor een groot deel aan jou te danken! De muziek viel erg in de smaak (dat bleek wel aan de volle dansvloer) en de belichting was ook perfect wat mij betreft. De sfeer was echt super en we kijken terug op een onvergetelijk feest. Bedankt voor je flexibiliteit en meedenken, bij een volgend feest zullen we zeker weer aan je denken! Nu gaan we lekker genieten van onze huwelijksreis 😉 Groetjes, Ronald + Miranda BOUMANS
Margreet de Bruijn-Vollering Margreet de Bruijn-Vollering uit Den Burg heeft geschreven op 18 oktober 2018 om 16:02
Hoi DJ Luuk! Hierbij nog een keer onze hartelijke dank voor het feestje op de mooiste dag van ons leven. Je draaide de voor ons perfecte muziek de hele avond en we kregen constant complimenten over de muziek en de prettige, benaderbare DJ. Inmiddels heb je waarschijnlijk gemerkt dat meerdere meiden die om jouw gegevens vroegen jou ook in willen huren. Hopelijk zien we je dus nog eens terug, maar dan als gast op een feest. Leuk!!!
Rene Vogel Rene Vogel heeft geschreven op 5 oktober 2018 om 12:23
Duizendmaal bedankt Luuk voor een briljante party. Zo lang naar toegeleefd en veel contact gehad met je en ja, het kwam allemaal samen op ons feest. Heerlijke muziek uit de jaren 70, 80 en 90 we hebben echt genoten! Leuk ook dat je al de verzoekjes van mijn nichtjes had, zo hadden de jongeren met de muziek van nu ook een lekkere dans avond, ze hadden allemaal complimenten over de deejay, leuk was dat! Wat ben ik blij met de keuze die we gemaakt hebben. Succes verder Luuk! Rene en Jacqueline
Roos Roos heeft geschreven op 4 september 2018 om 07:43
Heerlijk feestje in Utrecht vrijdag met DJ Luuk.NL. Lekker veel rock en dance en de hits van nu deze gast heeft elk nummer en is van alle markten thuis!
Kees Vormer Kees Vormer heeft geschreven op 20 augustus 2018 om 22:35
Heel knap DJLuuk, dat je Disco en Soul van James Brown, de top 40 tracks van nu op 1 avond via Rihanna en Beyoncé moeiteloos mixt met heerlijke rocknummers en zelfs Nederlandstalige hits van vroeger en nu. Veel aparte nummers ook, van wie je eigenlijk niet weet wie het is, maar die je wel kent. Je kijkt duidelijk naar wie je op de vloer hebt staan en past je aan. Goeie keus maak jij, geen voorgeprogrammeerde show maar maatwerk, je onderscheid je daarin echt van collega's. Heb zaterdag een topavond gehad door jouw gevarieerde en altijd dansbare muziek! Groeten van Kees Vormer uit Schagen.
Dirk Koster Dirk Koster heeft geschreven op 27 juli 2018 om 11:52
Via deze weg nog zeer bedankt voor de hele goede muziek op onze bedrijfsborrel gistermiddag. Het was ondanks de hitte helemaal TOP, de sfeer was uitmuntund en dat bereik je dus met een DJ die weet wat hij moet draaien. Goed gevarieerd en rekening houdend met onze verzoekjes heb je meer dan aan de verwachtingen voldaan.
Corine Standaard Corine Standaard heeft geschreven op 23 juli 2018 om 23:15
Hey Luuk Nogmaals veel dank voor het tot in de puntjes verzorgen van de muziek op ons feest zaterdag, we nog helemaal aan het bijkomen. We waren erg tevreden en zullen je bij iedereen aanbevelen! Renze en Corine
Nathalie Jongsten Nathalie Jongsten heeft geschreven op 22 juli 2018 om 21:00
Hoi ‘onze’ DJ! Ik krijg erg leuke reacties op de muziek die vorige week donderdag is gedraaid!!! En ik vond het natuurlijk ook geweldig, ik heb echt een fantastische avond gehad Het is een zeer geslaagde party geworden!! Bedankt daarvoor!! Groetjes, Nathalie
Marjan de Visser Marjan de Visser heeft geschreven op 9 juli 2018 om 08:18
Goedemorgen Luuk! Wat een feest zaterdagavond !!!! Wel waren al weg, maar ik hoorde net dat alles prima gelukt is met opruimen en inladen en dat was fijn te horen. Je hebt het grandioos gedaan Luuk, we hebben een topavond beleefd en een knalfeest. Heerlijke nummers allemaal en blij dat we niks vooraf hadden bepaald qua muziek en het helemaal aan jou hebben overgelaten. De variatie was enorm en echt, iedereen is aan z'n trekken gekomen!! We hebben het hele weekend nagenoten van dit mooiste trouwfeest dat we ons konden wensen !! Marjan en Arjen de Visser
Stefan Stefan heeft geschreven op 18 juni 2018 om 21:59
Hey DJLuuk, vette gig bij Disco Fever van jou in Rijssen. Hebben een heerlijke avond gehad, goed ook dat je ff gas gaf met die dance Classics uit de 90s erbij, geniale zet was dat. Top DJ ben je.
Hein de Vries Hein de Vries heeft geschreven op 18 juni 2018 om 11:21
We hebben het erg leuk gehad vrijdag DJ Luuk. Prachtige performance vrijdag in Rijssen waar je met je foutloze disco show de hele zaal plat kreeg. Bedankt.
Viola de Roo Viola de Roo heeft geschreven op 17 juni 2018 om 19:01
Leuk je te zien op het podium vrijdag in Rijssen Luuk! Wat deed je het goed! Heerlijk gedanst tot 2 uur s nachts op je geweldige mix van disco 70,80,90. Je bent een zalige DJ !