Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
110 berichten.
Eric van den Beek en Lieve ten Voorde Eric van den Beek en Lieve ten Voorde heeft geschreven op 2 oktober 2019 om 22:21
Hartelijk dank DJ Luuk voor een geweldige avond. Vanaf dat je ging draaien kwam er een heerlijke sfeer over ons feestje en die is nooit meer weggeweest. Vooraf wisten we niet dat we door een dergelijk feestje zo gelukkig zouden zijn, dat we iedereen weer hebben gezien, maar ook door de bijna hemelse sfeer die je neerzette met je muziek.
Karel Nootenboom Karel Nootenboom heeft geschreven op 23 september 2019 om 19:53
Man man wat was t gezellig zaterdag. Topper, nogmaals bedankt. Wat een professionele aanpak en geweldig geluid en licht. Werkelijk geen enkele wanklank gehoord en niks als complimentjes voor de DJ. Volgend jaar weer topper!
Jan D Jan D heeft geschreven op 8 september 2019 om 14:40
Lekkere feestavond bezocht in Duizel, privé-feestje met John de Bever (‘Je krijgt die lach niet van mijn gezicht’ maar ook Ben Cramer’s ‘Hij was maar een clown’) en vooral de fenomenale DJ Luuk, de man die jong en oud op de dansvloer kreeg met een adembenemende disco/rock-show van de 70’s via 80/90 naar Freed from Desire en alle dansbare hits van nu. Wat een DJ!
Chantal, Reinoud, Tessa, Jim, Chantal, Reinoud, Tessa, Jim, heeft geschreven op 3 september 2019 om 11:11
Helemaal te gek Luuk! Weergaloos was je, iedereen blij en wij al helemaal. Alles viel op z’n plek, goede mix van alle muziekstijlen waarmee iedereen heel heel tevreden was. wij ook we maar dat wist je al......👍👍👍👍
Marlijn Bouman Marlijn Bouman uit Amsterdam heeft geschreven op 14 augustus 2019 om 21:27
Met veel denk ik terug aan het feestje voor mijn 40ste verjaardag. Goed geluid, lekker rustige muziek aan het begin, langzaam de dansvloer helemaal vol lopend en een onvergetelijk vet slot in de laatste twee uurtjes. Je vroeg of ik misschien een stukje wilde schrijven als ik tevreden was over zondag, nou dat is zachtjes uitgedrukt Luuk. Ik ben nog steeds dolgelukkig na zondagavond 11 augustus 2019, de dag waarop ik oud werd hihi maar die ik nooit meer zal vergeten, dankzij het feestje dat ik heb gegeven voor mijn dierbaren, die net als ik een wereldavond hebben gehad. Groetjes van Marlijn en veel succes Luuk met je andere feesten!
Gerard en Hélène Gerard en Hélène heeft geschreven op 31 juli 2019 om 17:46
Bedankt voor een hele gezellige en meer dan geslaagde avond zaterdag Luuk en zoals je al voorspelde ‘de muziek kan je feest maken of breken’. In dit geval viel elk nummer in de smaak bij onze gasten en heb je heel wat visitekaartjes uitgedeeld zagen we. Gerard en Hélène
Marjan Marjan uit Marjan en Wout van der Steen heeft geschreven op 20 juli 2019 om 11:05
Wat een DJ !!!! Het ‘50 jaar feest’ van mijn man gisterenavond was om nooit te vergeten. Vaker bezoeken wij feestjes maar er is duidelijk verschil in dj’s. Luuk was van minuut een in staat de dansvloer vol te krijgen en die is nooit meer leeg geweest. De disco en rock werd afgewisseld met salsa en hits van nu en de laatste 5 jaar die iedereen ook kent. Luuk begreep daarbij ook onze muzieksmaak volledig en speelde daar op in. Iedereen was ook erg te spreken over de Lichtshow en het mooie, niet te harde geluid. Marjan van der Steen.
Andy en Marleen Andy en Marleen heeft geschreven op 15 juli 2019 om 10:10
Bedankt DJ Luuk voor het schitterende feestje in Amsterdam. We hebben het zo verschrikkelijk naar onze zin gehad en werden blij van je draaikunsten en muziek-keus; het was het beste idee om het helemaal aan jou over te laten. Super bedankt Luuk!
Sandra Jolijn Sonja Margreet Nathalie Sandra Jolijn Sonja Margreet Nathalie heeft geschreven op 5 juli 2019 om 21:44
We staan op een feestje in Huizen met de beste 80/90/00’s deejay van Nederland. Geniet met volle teugen van deze geweldige muziek, met ook hitjes uit de top100 van nu. Perfect dit!! Zalig feest.
Henriette van der Heijden Henriette van der Heijden heeft geschreven op 24 juni 2019 om 23:00
Spetterende 80/90s party in Hoensbroek met DJ Luuk beleefd zaterdag en hier even duidelijk de conclusie posten, dat deze DJ echt een fenomeen is. Iedereen op de dansvloer, geen enkele persoon uitgezonderd. Waar vindt je dat nog??
Renze de Vries Renze de Vries uit Heemskerk heeft geschreven op 17 juni 2019 om 10:44
Wat een waanzinnig lekkere avond zaterdag DJ Luuk! De juiste DJ dus op dit feest in Heemskerk. Alle hits van nu smaakvol en in een mooie opbouw gemixt tot een schitterend hoogtepunt met ook alle pareltjes uit de 90’s kon er inderdaad niemand meer langs de kant blijven zitten en dat gebeurde dus ook niet. Topper ben je, je voelt het heel goed aan steeds gedurende de avond. Dik en dik tevreden was iedereen over jou!
Derwin Steenkamp Derwin Steenkamp heeft geschreven op 19 mei 2019 om 19:30
Lekker Luuk. Zaterdag een partijtje wezen dansen bij je, wat zijn weerga niet kende! Alle hits van nu en toen, disco, rock, rap, alles zat erin
Suzan Levering Suzan Levering heeft geschreven op 9 mei 2019 om 08:49
Complimenten DJ LUUK voor het feest van afgelopen zaterdag dat zijn weerga niet kende! Party was ontzettend strak en muziek-keuze fenomenaal. Ervaren Dj’s winnen het toch altijd altijd van die jonge gastjes en draaien ook veel muziek van nu. Gevarieerde aanpak en laatste twee uur stond er niemand meer langs de kant. Dan ben je een grote! Groet, Suzanne
Pieter Kroes Pieter Kroes uit Haarlem heeft geschreven op 4 mei 2019 om 23:22
Wat een spectaculair avondje dat onze verwachtingen van een DJ op een feestje MEGA overtrof. Zo goed, verrassend, mooi. DJ Luuk!!! Professioneel, gezellig, weergaloos.
Anne Anne heeft geschreven op 16 april 2019 om 09:04
Op de trouwerij van Rikkert en Bregje een geweldige avond gehad op de dansvloer met een DJ die gas gaf en niet meer los liet. Wat een niet normaal gaaf feest waarin alles zat. Aanrader deze man!! Wat een supermooie feest en sfeer.
Chris Kwakman Chris Kwakman heeft geschreven op 26 maart 2019 om 23:51
Wat een heerlijk DJ ben je toch Luuk! WAT een avond gisteren en dat voor een zondag !!!!
Margreet Koster Margreet Koster uit Den Haag heeft geschreven op 3 maart 2019 om 14:51
Hoi Luuk. Het is inmiddels alweer 3 weken geleden, maar wij willen jou nog graag bedanken voor jouw bijdrage aan onze bruiloft. Door jouw muziekkeuze, enthousiasme en dj-kwaliteiten heb je een grote bijdrage gehad aan een topfeest. Wij en de gasten hebben het in ieder geval als perfect ervaren. Nog dagelijks krijgen wij vele positieve reacties waarin ook jouw bijdrage regelmatig wordt benoemd. Als vrienden van ons op zoek zijn naar een dj, dan zullen wij zeker jou aanbevelen
Jeroen de Gruijter Jeroen de Gruijter heeft geschreven op 24 februari 2019 om 19:08
Heeeeerlijk gedraaid Luuk! Wat een geweldig feest heb jij er van gemaakt voor ons en de 195 gasten, we zijn ontzettend blij dat alles zo goed is gegaan en de lekkere muziek daar hadden we natuurlijk met jou als professional totaal geen omkijken naar. Zo goed, hoe jij die hele massa op de dansvloer krijgt en daar weet te houden. Er waren heel wat gasten die jouw kaartje wilde, zagen we al en ook wij zullen je bij iedereen aanbevelen Luuk!
Simonette en Bas Simonette en Bas heeft geschreven op 10 februari 2019 om 11:52
Luuk, het was een geweldig feest, mede dankzij jouw draaien. Wat deed je dat goed, jong en oud op de vloer. Echt geweldig. Bedankt, Groet Simonette en Bas
Peter de Vries Peter de Vries heeft geschreven op 8 februari 2019 om 09:00
Waanzinnig goede DJ op een waanzinnig gezellig 90s en 00s feest vrijdag ja. Klasse!!!!