Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
102 berichten.
Sam van Belle Sam van Belle uit Delft schreef op 8 februari 2020 om 17:25:
Hey Luuk, wat een ongelooflijk snelle inval-actie gisteravond laat en ontzettend professioneel gedaan! Alleen maar lovende woorden over je, Sam en Sandra.
Marc van Gangelen Marc van Gangelen uit Valkenswaard schreef op 26 januari 2020 om 11:25:
Hartstikke mooi feestje weer beleefd met DJLuuk.NL, die voor de derde keer bij ons draaide en elke keer ging “het dak er af”. Muziek van de jaren 80 en 90 waar je fantastisch op kunt lossen gaan en alles wat nu HOT is werd gedraaid door de man die ook de vaste DJ is van het ministerie van defensie. Pure klasse voor een hele goede prijs deze ervaren top DJ !
Eva Eva schreef op 20 januari 2020 om 21:24:
Hey Luuk: we wilden je nog even hartelijk bedanken voor je super-professionele disco-show op ons huwelijk. We hebben zoveel complimenten over je gehad tijdens en na het feest. Wat was het gezellig!! Muziek was precies wat we hadden verwacht, de dansvloer is zoals je al had voorspeld geen minuut leeg geweest. Een schot in de roos!
Gissele Dronten Gissele Dronten uit Vlissingen schreef op 5 januari 2020 om 08:31:
Topavond Luuk!!!
Yvonne Yvonne schreef op 22 december 2019 om 13:16:
Lieve Luuk, dank dank dank, we hebben een heerlijk feest gehad, mede dankzij jou😄 Tot de volgende😎 😘 Yvonne
Rina Pauw Rina Pauw schreef op 11 december 2019 om 11:56:
Alles is precies verlopen zoals we ons hadden voorgesteld. Luuk is erg vriendelijk en professioneel. Goede prijs ook. Hij gaf goed advies over de opbouw van de muziek gedurende de avond en hij voelde de stemming van onze gasten perfect aan. Hij heeft het feest los gekregen en ook onze gasten hadden nog zelden zo'n geslaagd feest meegemaakt. Geluid en de lichtshow was opvallend goed en beter dan op andere party’s waar we de laatste jaren zelf waren. DJ luuk je krijgt een 10!
Suzanne Wildvank Suzanne Wildvank schreef op 9 december 2019 om 15:37:
Heerlijk feestje gehad in Amsterdam met de beste DJ voor een gezellige avond. Luuk je had alle muziek die werd gevraagd en je eigen mix was subliem!!! Je voelt het allemaal zo goed aan en iedereen had het over de goede muziek en de DJ. Geluidsvolume en verlichting was ook precies goed!!!!!! Groetjes van Ben ! Suzan
Hanneke van Vleuten Hanneke van Vleuten uit Heemstede schreef op 17 november 2019 om 17:42:
Hoi Luuk, We hebben zoveel leuke reacties gehad van onze gasten gisteren en vandaag over jou!! Wat ging het lekker met de muziek en daarmee ook onze Big Party. Zo vreselijk veel dank daarvoor en zeker tot een volgend feestje. Want je hebt in onze vriendenkring naam gemaakt !! Hanneke en Rien
John Leermakers John Leermakers schreef op 10 november 2019 om 19:52:
Bedankt DJ LUUK ! Grandioze avond gehad. Dankzij jou. Alle credits voor jouw vakmanschap de muziek van begin tot eind was nog beter dan we vooraf hadden gedacht. Elk nummer was in de roos en die eer komt jou volledig toe. Groeten van Hilda en John.
Martin en Sonja de Vreede Martin en Sonja de Vreede schreef op 6 november 2019 om 18:51:
Voor ons feest hadden we de vermaarde en beste DJ in Delft en omgeving gestrikt. Na een bezoekje aan zijn mooie huis gingen we al helemaal blij naar huis. Zoveel tips en ideeën voor ons trouwfeest had Luuk en we waren dan ook superbly toen het vrijdag eindelijk zover was. Daar, op ons feest, oversteeg DJLuuk onze verwachting nog een keer door zulke geweldige muziek te draaien - deels die wij wilden maar ook zijn eigen keus die hij natuurlijk heeft opgebouwd en nummers zijn waarvan hij weet dat iedereen er op danst. Om een lang verhaal kort te gaan: waanzinnig was het!!!! Luuk je bent een held! Maar dat wist je al.
Simone Jansma Simone Jansma uit Den Haag schreef op 18 oktober 2019 om 20:51:
Een en al gezelligheid, lekkere hapjes en voortreffelijke muziek op ons trouwfeest. Aanrader deze DJ Luuk. Vakman die de hele avond de dansvloer vol had, je hoorde iedereen erover. Goeie keus dus!!!
Wendy Wendy schreef op 9 oktober 2019 om 11:58:
Bedankt Luuk!! Het was een topfeest zaterdag! Nu even bijkomen en nagenieten. Groeten, Jeroen en Wendy
Eric van den Beek en Lieve ten Voorde Eric van den Beek en Lieve ten Voorde schreef op 2 oktober 2019 om 22:21:
Hartelijk dank DJ Luuk voor een geweldige avond. Vanaf dat je ging draaien kwam er een heerlijke sfeer over ons feestje en die is nooit meer weggeweest. Vooraf wisten we niet dat we door een dergelijk feestje zo gelukkig zouden zijn, dat we iedereen weer hebben gezien, maar ook door de bijna hemelse sfeer die je neerzette met je muziek.
Karel Nootenboom Karel Nootenboom schreef op 23 september 2019 om 19:53:
Man man wat was t gezellig zaterdag. Topper, nogmaals bedankt. Wat een professionele aanpak en geweldig geluid en licht. Werkelijk geen enkele wanklank gehoord en niks als complimentjes voor de DJ. Volgend jaar weer topper!
Jan D Jan D schreef op 8 september 2019 om 14:40:
Lekkere feestavond bezocht in Duizel, privé-feestje met John de Bever (‘Je krijgt die lach niet van mijn gezicht’ maar ook Ben Cramer’s ‘Hij was maar een clown’) en vooral de fenomenale DJ Luuk, de man die jong en oud op de dansvloer kreeg met een adembenemende disco/rock-show van de 70’s via 80/90 naar Freed from Desire en alle dansbare hits van nu. Wat een DJ!
Chantal, Reinoud, Tessa, Jim, Chantal, Reinoud, Tessa, Jim, schreef op 3 september 2019 om 11:11:
Helemaal te gek Luuk! Weergaloos was je, iedereen blij en wij al helemaal. Alles viel op z’n plek, goede mix van alle muziekstijlen waarmee iedereen heel heel tevreden was. wij ook we maar dat wist je al......👍👍👍👍
Marlijn Bouman Marlijn Bouman uit Amsterdam schreef op 14 augustus 2019 om 21:27:
Met veel denk ik terug aan het feestje voor mijn 40ste verjaardag. Goed geluid, lekker rustige muziek aan het begin, langzaam de dansvloer helemaal vol lopend en een onvergetelijk vet slot in de laatste twee uurtjes. Je vroeg of ik misschien een stukje wilde schrijven als ik tevreden was over zondag, nou dat is zachtjes uitgedrukt Luuk. Ik ben nog steeds dolgelukkig na zondagavond 11 augustus 2019, de dag waarop ik oud werd hihi maar die ik nooit meer zal vergeten, dankzij het feestje dat ik heb gegeven voor mijn dierbaren, die net als ik een wereldavond hebben gehad. Groetjes van Marlijn en veel succes Luuk met je andere feesten!
Gerard en Hélène Gerard en Hélène schreef op 31 juli 2019 om 17:46:
Bedankt voor een hele gezellige en meer dan geslaagde avond zaterdag Luuk en zoals je al voorspelde ‘de muziek kan je feest maken of breken’. In dit geval viel elk nummer in de smaak bij onze gasten en heb je heel wat visitekaartjes uitgedeeld zagen we. Gerard en Hélène
Marjan Marjan uit Marjan en Wout van der Steen schreef op 20 juli 2019 om 11:05:
Wat een DJ !!!! Het ‘50 jaar feest’ van mijn man gisterenavond was om nooit te vergeten. Vaker bezoeken wij feestjes maar er is duidelijk verschil in dj’s. Luuk was van minuut een in staat de dansvloer vol te krijgen en die is nooit meer leeg geweest. De disco en rock werd afgewisseld met salsa en hits van nu en de laatste 5 jaar die iedereen ook kent. Luuk begreep daarbij ook onze muzieksmaak volledig en speelde daar op in. Iedereen was ook erg te spreken over de Lichtshow en het mooie, niet te harde geluid. Marjan van der Steen.
Andy en Marleen Andy en Marleen schreef op 15 juli 2019 om 10:10:
Bedankt DJ Luuk voor het schitterende feestje in Amsterdam. We hebben het zo verschrikkelijk naar onze zin gehad en werden blij van je draaikunsten en muziek-keus; het was het beste idee om het helemaal aan jou over te laten. Super bedankt Luuk!