GASTENBOEK

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
59 berichten.
Roos Roos schreef op 4 september 2018 om 07:43:
Heerlijk feestje in Utrecht vrijdag Luuk. Lekker veel rock en dance en de hits van nu je bent van alle markten thuis!
Kees Vormer Kees Vormer schreef op 20 augustus 2018 om 22:35:
Heel knap DJLuuk, dat je Disco en Soul van James Brown, de top 40 tracks van nu op 1 avond via Rihanna en Beyoncé moeiteloos mixt met heerlijke rocknummers en zelfs Nederlandstalige hits van vroeger en nu. Veel aparte nummers ook, van wie je eigenlijk niet weet wie het is, maar die je wel kent. Je kijkt duidelijk naar wie je op de vloer hebt staan en past je aan. Goeie keus maak jij, geen voorgeprogrammeerde show maar maatwerk, je onderscheid je daarin echt van collega's. Heb zaterdag een topavond gehad door jouw gevarieerde en altijd dansbare muziek! Groeten van Kees Vormer uit Schagen.
Dirk Koster Dirk Koster schreef op 27 juli 2018 om 11:52:
Hey Luuk. Via deze weg nog zeer bedankt voor de hele goede muziek op onze bedrijfsborrel gistermiddag. Het was ondanks de hitte helemaal TOP, de sfeer was uitmuntund en dat bereik je dus met een DJ die weet wat hij moet draaien. Goed gevarieerd en rekening houdend met onze verzoekjes heb je meer dan aan de verwachtingen voldaan.
Corine Standaard Corine Standaard schreef op 23 juli 2018 om 23:15:
Hey Luuk Nogmaals veel dank voor het tot in de puntjes verzorgen van de muziek op ons feest zaterdag, we nog helemaal aan het bijkomen. We waren erg tevreden en zullen je bij iedereen aanbevelen! Renze en Corine
Nathalie Jongsten Nathalie Jongsten schreef op 22 juli 2018 om 21:00:
Hoi Luuk, Ik krijg erg leuke reacties op de muziek die vorige week donderdag is gedraaid!!! En ik vond het natuurlijk ook geweldig, ik heb echt een TOP avond gehad Het is een zeer geslaagde avond geworden!! Bedankt daarvoor!! Groetjes, Nathalie
Marjan de Visser Marjan de Visser schreef op 9 juli 2018 om 08:18:
Goedemorgen Luuk! Wat een feest zaterdagavond !!!! Wel waren al weg, maar ik hoorde net dat alles prima gelukt is met opruimen en inladen en dat was fijn te horen. Je hebt het grandioos gedaan Luuk, we hebben een topavond beleefd en een knalfeest. Heerlijke nummers allemaal en blij dat we niks vooraf hadden bepaald qua muziek en het helemaal aan jou hebben overgelaten. De variatie was enorm en echt, iedereen is aan z'n trekken gekomen!! We hebben het hele weekend nagenoten van dit mooiste trouwfeest dat we ons konden wensen !! Marjan en Arjen de Visser
Stefan Stefan schreef op 18 juni 2018 om 21:59:
Hey DJLuuk, vette gig bij Disco Fever vrijdag van jou in Rijssen. Hebben een heerlijke avond gehad, goed ook dat je ff gas gaf met die dance Classics uit de 90s erbij, geniale zet was dat. Top DJ ben je.
Hein de Vries Hein de Vries schreef op 18 juni 2018 om 11:21:
We hebben het erg leuk gehad vrijdag DJ Luuk. Prachtige performance vrijdag in Rijssen waar je met je foutloze disco show de hele zaal plat kreeg. Bedankt.
Viola de Roo Viola de Roo schreef op 17 juni 2018 om 19:01:
Leuk je te zien op het podium vrijdag in Rijssen Luuk! Wat deed je het goed! Heerlijk gedanst tot 2 uur s nachts op je geweldige mix van disco 70,80,90. Je bent een zalige DJ !
Dirk Dirk schreef op 17 juni 2018 om 19:00:
Top muziek bij disco Fever in Lucky vrijdag DJ Luuk, de complimenten van ons allemaal, we waten ,et een man of 20 en hebben een hele toffe avond gehad. ABBA was ook goed, maar jou muziek daarna maakte het pas echt helemaal af!!
Gerard Ikink Gerard Ikink schreef op 14 juni 2018 om 09:05:
Luuk jongen, je hebt ons blij gemaakt met je voortreffelijke set zaterdag. Niet zo gek dat je op de hele grote podia in heel Nederland staat. Er zijn ook niet veel ervaren dj’s die de 70/80/90’s s zo neerzetten en ik ben echt wel op wat feestje geweest. Goede keuzes in wanneer wat te draaien is een hele kunst en jij verstaat die. Een topper ben je!!
Ron Mollimger Ron Mollimger schreef op 9 juni 2018 om 20:35:
Heerlijke avond gehad gisteren met DJLuuk echt een aanrader. De man heeft nooi geluid en elk nummer in zijn collectie en weet precies wat hij wanneer draait, de opbouw naar t eind van het feest is echt erg goed. Professionele vent voor een bijzonder schappelijk prijsje!
Piet en Carlien Piet en Carlien schreef op 27 mei 2018 om 11:28:
En dan is het feest waar we al zo lang naar uit keken, alweer een week achter de rug Luuk! Wat was het mooi en wat hebben wij een prachtige herinnering aan deze avond . Nogmaals dank voor je inzet, je hebt er een spetterend top feest van gemaakt. groeten, Piet en Carlien
Familie Deken Familie Deken schreef op 22 mei 2018 om 07:47:
Waanzinnig feest zaterdag Luuk. Alles viel goed en het was voor ons en het werd een onvergelijkelijke avond. Muziek was heel erg goed, van begin tot eind. Genoten!!!
Katja Bakker Katja Bakker schreef op 18 mei 2018 om 19:22:
Wauw Luuk, wat heb je ons verwend vrijdag! Gezellig hoor al die lekkere nummers van onze jeugd. Ook die songs van nu waren lekker. Dansfeest zoals we ons wensten werd het, zoals je al had voorspeld. Die hebben we in Zeist niet hoor! En zoveel mensen vroegen ons wie toch die geweldige deejay was die we hadden staan, complimenten dus voor jou Luuk. Nogmaals bedankt en zeker nog eens tot een volgende keer!!! Katja en Roel
Rens en Chantal Rens en Chantal schreef op 29 april 2018 om 14:00:
Heyyyy DJ Luuk, Waanzinnig gedraaid Koningsdag bij ons in Amstelveen jongen! Lekker zeg die vergeten plaatjes en de steeds heter wordende dansvloer. Waar draai jij nog meer man?? Copy!! Heeeeel erg gaaf!!!! Rens
Ton Wendel Ton Wendel schreef op 11 april 2018 om 12:44:
Luuk Bij deze onze welgemeende en hartelijke dank voor je professionele benadering van ons bedrijfsfeest gisterenmiddag. Ik heb je niet meer gezien of gesproken, maar reken maar dat ik en alle aanwezigen heel erg te spreken was/waren over je uiterst correctie en virtuoze wijze waarop je ons personeel een heerlijke middag hebt bezorgd. Niet vreemd dat jij ook op die hele grote feesten staat. Vakman!
Richard Herben Richard Herben schreef op 8 april 2018 om 20:52:
Zo DJluuk dat was rete gezellig gisteravond in club Vibes. Nu begrijp ik t verschil tussen een DJ en een DJ haha als je begrijpt waar ik op doel. Briljant man, echt knap hoe je t allemaal aan elkaar fietst en In de gaten houdt wanneer je moet switchen naar wat anders. Bedankt voor de soul en rock die je er doorheen gooide en die nummertjes van nu zijn ook erg leuk hoor. Vakman ben je hoor Luuk, tot ziens, Ries
m m schreef op 2 april 2018 om 11:46:
test
Peggy Wijntuin Peggy Wijntuin schreef op 1 april 2018 om 12:04:
Beste Luuk We waren heel tevreden over je prestaties afgelopen vrijdag! Bij deze willen we je dat nog een keertje laten weten. Ik zag ooms en tantes op jouw dansvloer van wie we nooit hadden gedacht dat zij zich verder dan een meter van de bar zouden begeven. Muziek was erg leuk, afwisselend en precies wat we een beetje besproken hadden. Maar jouw juiste invulling met de hits van nu zoals Echeme la Culpa van Luis Fonsi , wat hiphop en zelfs Zoutelande van Bløf bijvoorbeeld was erg treffend. Laatste uurtje van ons feest was de spijker vol op de kop. Heel erg sterk! Een echt trouwfeest waarover we veel complementen voor de dj ter plaatste en vandaag zelfs nog per mail hebben gekregen. Bedankt kerel!, Ramon en Peggy

OPTREDENS 2018

DJLuuk.NL trad op vrijdag 15 juni 2018 tijdens de mega party Disco Fever in Rijssen op samen met de Engelse tribute ABBA GOLD live in poppodium Lucky. Foto’s van DJ Luuk op die avond  vind je hier: http://www.djluuk.nl/foto-video/nggallery/fotos/abba-gold-rijssen-2018 Zie ook: www.lucky.nl.

DJLuuk.NL stond zaterdag 13 januari 2018 van 20.30-02.00 uur voor 8500 (!) mensen op de grote 80's/90's & 00's Disco Party in Eindhoven met als thema "UNFORGETTABLE".
Hier de after movie van 2018:
https://youtu.be/NuCvYa7Sq_U

Gastenboek

 • Roos / 4 september 2018:
  Heerlijk feestje in Utrecht vrijdag Luuk. Lekker veel rock en dance en de hits van nu je bent van alle... »
 • Kees Vormer / 20 augustus 2018:
  Heel knap DJLuuk, dat je Disco en Soul van James Brown, de top 40 tracks van nu op 1 avond... »
 • Dirk Koster / 27 juli 2018:
  Hey Luuk. Via deze weg nog zeer bedankt voor de hele goede muziek op onze bedrijfsborrel gistermiddag. Het was ondanks... »
 • Corine Standaard / 23 juli 2018:
  Hey Luuk Nogmaals veel dank voor het tot in de puntjes verzorgen van de muziek op ons feest zaterdag, we... »
 • Nathalie Jongsten / 22 juli 2018:
  Hoi Luuk, Ik krijg erg leuke reacties op de muziek die vorige week donderdag is gedraaid!!! En ik vond het... »