Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
83 berichten.
Andy en Marleen Andy en Marleen schreef op 15 juli 2019 om 10:10:
Bedankt DJ Luuk voor het schitterende feestje in Amsterdam. We hebben het zo verschrikkelijk naar onze zin gehad en werden blij van je draaikunsten en muziek-keus; het was het beste idee om het helemaal aan jou over te laten. Super bedankt Luuk!
Sandra Jolijn Sonja Margreet Nathalie Sandra Jolijn Sonja Margreet Nathalie schreef op 5 juli 2019 om 21:44:
We staan op een feestje in Huizen met de beste 80/90/00’s deejay van Nederland. Geniet met volle teugen van deze geweldige muziek, met ook hitjes uit de top100 van nu. Perfect dit!! Zalig feest.
Henriette van der Heijden Henriette van der Heijden schreef op 24 juni 2019 om 23:00:
Spetterende 80/90s party in Hoensbroek met DJ Luuk beleefd zaterdag en hier even duidelijk de conclusie posten, dat deze DJ echt een fenomeen is. Iedereen op de dansvloer, geen enkele persoon uitgezonderd. Waar vindt je dat nog??
Renze de Vries Renze de Vries uit Heemskerk schreef op 17 juni 2019 om 10:44:
Wat een waanzinnig lekkere avond zaterdag DJ Luuk! De juiste DJ dus op dit feest in Heemskerk. Alle hits van nu smaakvol en in een mooie opbouw gemixt tot een schitterend hoogtepunt met ook alle pareltjes uit de 90’s kon er inderdaad niemand meer langs de kant blijven zitten en dat gebeurde dus ook niet. Topper ben je, je voelt het heel goed aan steeds gedurende de avond. Dik en dik tevreden was iedereen over jou!
Derwin Steenkamp Derwin Steenkamp schreef op 19 mei 2019 om 19:30:
Lekker Luuk. Zaterdag een partijtje wezen dansen bij je, wat zijn weerga niet kende! Alle hits van nu en toen, disco, rock, rap, alles zat erin
Suzan Levering Suzan Levering schreef op 9 mei 2019 om 08:49:
Complimenten DJ LUUK voor het feest van afgelopen zaterdag dat zijn weerga niet kende! Party was ontzettend strak en muziek-keuze fenomenaal. Ervaren Dj’s winnen het toch altijd altijd van die jonge gastjes en draaien ook veel muziek van nu. Gevarieerde aanpak en laatste twee uur stond er niemand meer langs de kant. Dan ben je een grote! Groet, Suzanne
Pieter Kroes Pieter Kroes uit Haarlem schreef op 4 mei 2019 om 23:22:
Wat een spectaculair avondje dat onze verwachtingen van een DJ op een feestje MEGA overtrof. Zo goed, verrassend, mooi. DJ Luuk!!! Professioneel, gezellig, weergaloos.
Anne Anne schreef op 16 april 2019 om 09:04:
Op de trouwerij van Rikkert en Bregje een geweldige avond gehad op de dansvloer met een DJ die gas gaf en niet meer los liet. Wat een niet normaal gaaf feest waarin alles zat. Aanrader deze man!! Wat een supermooie feest en sfeer.
Chris Kwakman Chris Kwakman schreef op 26 maart 2019 om 23:51:
Wat een heerlijk DJ ben je toch Luuk! WAT een avond gisteren en dat voor een zondag !!!!
Margreet Koster Margreet Koster uit Den Haag schreef op 3 maart 2019 om 14:51:
Hoi Luuk. Het is inmiddels alweer 3 weken geleden, maar wij willen jou nog graag bedanken voor jouw bijdrage aan onze bruiloft. Door jouw muziekkeuze, enthousiasme en dj-kwaliteiten heb je een grote bijdrage gehad aan een topfeest. Wij en de gasten hebben het in ieder geval als perfect ervaren. Nog dagelijks krijgen wij vele positieve reacties waarin ook jouw bijdrage regelmatig wordt benoemd. Als vrienden van ons op zoek zijn naar een dj, dan zullen wij zeker jou aanbevelen
Jeroen de Gruijter Jeroen de Gruijter schreef op 24 februari 2019 om 19:08:
Heeeeerlijk gedraaid Luuk! Wat een geweldig feest heb jij er van gemaakt voor ons en de 195 gasten, we zijn ontzettend blij dat alles zo goed is gegaan en de lekkere muziek daar hadden we natuurlijk met jou als professional totaal geen omkijken naar. Zo goed, hoe jij die hele massa op de dansvloer krijgt en daar weet te houden. Er waren heel wat gasten die jouw kaartje wilde, zagen we al en ook wij zullen je bij iedereen aanbevelen Luuk!
Simonette en Bas Simonette en Bas schreef op 10 februari 2019 om 11:52:
Luuk, het was een geweldig feest, mede dankzij jouw draaien. Wat deed je dat goed, jong en oud op de vloer. Echt geweldig. Bedankt, Groet Simonette en Bas
Peter de Vries Peter de Vries schreef op 8 februari 2019 om 09:00:
Waanzinnig goede DJ op een waanzinnig gezellig 90s en 00s feest vrijdag ja. Klasse!!!!
Gert Gert schreef op 3 februari 2019 om 20:50:
Erg goede DJ vrijdagavond gezien en gehoord in Vlaardingen. Dansvloer was geen seconde leeg en dat is best wel knap DJ Luuk ! Hele leuke avond gehad dankzij jou muziek.
Ronnie Ronnie schreef op 22 januari 2019 om 10:50:
Was lekker DJ afgelopen zaterdag!! Jij snapt het helemaal! Goeie switchen maakte je, zo bleef de avond veelzijdig en boeiend tot de allerlaatste minuut. Mooie originele nummers die we allemaal kenden, maar die je niet zovaak hoort als al dat cliché werk. Goede keuzes, lekker aan elkaar gedraaid. Nirvana was geen cold turkey, maar een van de vele verrassende hoogtepunten. Laatste uurtje was superfeest en dat zag je wel op je dansvloertje. Een hele goede en naar ik vernam zeer betaalbare DJ, die op elk feest of festival zou kunnen draaien!
Margreet en Jeroen Geryzewski Margreet en Jeroen Geryzewski schreef op 14 januari 2019 om 16:29:
Beste Luuk, Wij willen ook hier op je gastenbook nog even onze warme en welgemeende dank uitspreken voor de geweldige muziek op onze bruiloft vrijdag. Het is een onvergetelijke avond geworden, we zijn zo blij dat we jou hebben gekozen, want er is in de dj-wereld inderdaad erg veel verschil, zo weten wij van andere feesten. Jij pakt het serioeus en bevlogen aan en staat allesbehalve dan je eigen muziek te draaien. Ook onze gasten hadden niets dan complimenten over je. Je hebt je status dubbel en dwars waargemaakt en de voorbereiding en het contact de laatste maanden was ook heel prettig!!!
Marjan Mulder Marjan Mulder schreef op 30 december 2018 om 13:04:
Ons feest gisterenavond met DJ LUUK !! Om nooit meer te vergeten. De mood zat er direct in en we zijn niet meer gestopt met dansen tot de laatste plaat. Aanrader !!!!
Renate Renate uit Den Haag schreef op 23 december 2018 om 22:53:
Luuk bedankt voor alles gisteren! We vonden het grandioos en onze gasten ook, we kregen veel te horen dat we een erg goede DJ en muziek hadden. Renate.
Marjan van Veenendaal Marjan van Veenendaal uit Heemstede schreef op 15 december 2018 om 14:49:
Bij deze onze bevindingen over DJ Luuk die op ons feest voor 300 man draaide. Muziekkeuze:10 (alles kwam aan bod). Geluidsniveau: 10 (vooral niet te hard). Reacties: 10 (zes van onze gasten vroegen om de gegevens van Luuk). We zijn nu nog aan het nagenieten. Het was een prachtig feest, vooral dankzij de muziek.
Sanne Sanne schreef op 2 december 2018 om 18:34:
Fantastische avond beleefd vrijdag met DJ Luuk! De hits van toen en nu magistraal gemixt en een menigte die niet meer van de dansvloer was te krijgen.