Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
112 berichten.
Petra Blijksloot Petra Blijksloot heeft geschreven op 8 november 2022 om 08:29
DJ Luuk = top voor jaren 70/80/90 disco maar ook voor de songs van nu!
djluuk djluuk heeft geschreven op 8 november 2022 om 08:27
TOPPERTJE !!
Bert Bert heeft geschreven op 3 juli 2022 om 19:20
Topfeest in Pijnacker met een magistrale DJ ! Je maakte je reputatie volledig waar Luuk!
Tim de Visser Tim de Visser heeft geschreven op 21 juni 2022 om 18:40
Schitterende avond beleefd met DJLuuk in Capelle aan den IJssel afgelopen zaterdag, met zowel house-muziek als pure disco en rock. Enorme vakman deze gast!.
Anja Peeters Anja Peeters heeft geschreven op 6 mei 2022 om 18:57
Topavond gehad met DJ Luuk op de trouwerij van goede vrienden van ons bij KNUS in het Delftse Hout. Elke plaat was raak en de opbouw verbluffend tot de climax in het laatste uurtje… Beste DJ die je kunt wensen voor je party deze Luuk….
Simone Simone uit Helmond heeft geschreven op 12 maart 2022 om 11:57
Bedankt Luuk voor onze mega disco party die weer precies uitpakte zoals we wel verwacht hadden van een top dj zoals jij! Je slaagt er elke keer weer 5 uur lang een nieuwe mix te maken van de jaren 70 tot en met in dit geval 2022. Volgend jaar uiteraard weer, wordt dan de zesde op rij... zo gelukkig worden we elk keer weer als jij voor ons wil draaien ❤️❤️❤️❤️
Robbert en Renee Robbert en Renee heeft geschreven op 20 oktober 2021 om 17:29
Bedankt voor ons fantastische huwelijksfeest bij Knus. Heerlijk ook voor ons om na zoveel tijd weer te mogen dansen in een volle zaal. Het was super!! Robbert en Renee
Harm Harm heeft geschreven op 3 maart 2020 om 20:45
We sidderen nog na Luuk, je was weer geweldig! Disco gekoppeld aan de hits van nu en heel de meute de hele avond op de vloer. Mooie lichtshow ook. Je bent een topper!!! Harm
Lisanne van den Broek Lisanne van den Broek heeft geschreven op 25 februari 2020 om 13:05
Beste DJ LUUK, wat een fantastische avond heb je ons bezorgd op onze huwelijksdag. Alles klopte en dat gold zeker voor de spectaculaire feestavond en die eer komt jou volledig toe. Muziek uit vier decennia en zorgvuldig opgebouwd tot het hoogtepunt in de laatste twee uurtjes waarin echt niemand meer vanaf de kant kon of wilde toekijken. Wat een verschil met andere feestjes waar we waren. Niet voor niks word je vaak genoemd als een van de beste Nederlandse Dj’s die de jaren 80, 90, 00 en van nu op magische wijze aan elkaar vlecht. Grandioos Luuk !!!
René de Ruyter René de Ruyter heeft geschreven op 24 februari 2020 om 20:24
Spetterend feest Luuk !! Vreselijk goed vanaf minuut 1 tot het eind. Topper ben je.....
Sam van Belle Sam van Belle uit Delft heeft geschreven op 8 februari 2020 om 17:25
Hey Luuk, wat een ongelooflijk snelle inval-actie gisteravond laat en ontzettend professioneel gedaan! Alleen maar lovende woorden over je, Sam en Sandra.
Marc van Gangelen Marc van Gangelen uit Valkenswaard heeft geschreven op 26 januari 2020 om 11:25
Hartstikke mooi feestje weer beleefd met DJLuuk.NL, die voor de derde keer bij ons draaide en elke keer ging “het dak er af”. Muziek van de jaren 80 en 90 waar je fantastisch op kunt lossen gaan en alles wat nu HOT is werd gedraaid door de man die ook de vaste DJ is van het ministerie van defensie. Pure klasse voor een hele goede prijs deze ervaren top DJ !
Eva Eva heeft geschreven op 20 januari 2020 om 21:24
Hey Luuk: we wilden je nog even hartelijk bedanken voor je super-professionele disco-show op ons huwelijk. We hebben zoveel complimenten over je gehad tijdens en na het feest. Wat was het gezellig!! Muziek was precies wat we hadden verwacht, de dansvloer is zoals je al had voorspeld geen minuut leeg geweest. Een schot in de roos!
Gissele Dronten Gissele Dronten uit Vlissingen heeft geschreven op 5 januari 2020 om 08:31
Topavond Luuk!!!
Yvonne Yvonne heeft geschreven op 22 december 2019 om 13:16
Lieve Luuk, dank dank dank, we hebben een heerlijk feest gehad, mede dankzij jou😄 Tot de volgende😎 😘 Yvonne
Rina Pauw Rina Pauw heeft geschreven op 11 december 2019 om 11:56
Alles is precies verlopen zoals we ons hadden voorgesteld. Luuk is erg vriendelijk en professioneel. Goede prijs ook. Hij gaf goed advies over de opbouw van de muziek gedurende de avond en hij voelde de stemming van onze gasten perfect aan. Hij heeft het feest los gekregen en ook onze gasten hadden nog zelden zo'n geslaagd feest meegemaakt. Geluid en de lichtshow was opvallend goed en beter dan op andere party’s waar we de laatste jaren zelf waren. DJ luuk je krijgt een 10!
Suzanne Wildvank Suzanne Wildvank heeft geschreven op 9 december 2019 om 15:37
Heerlijk feestje gehad in Amsterdam met de beste DJ voor een gezellige avond. Luuk je had alle muziek die werd gevraagd en je eigen mix was subliem!!! Je voelt het allemaal zo goed aan en iedereen had het over de goede muziek en de DJ. Geluidsvolume en verlichting was ook precies goed!!!!!! Groetjes van Ben ! Suzan
Hanneke van Vleuten Hanneke van Vleuten uit Heemstede heeft geschreven op 17 november 2019 om 17:42
Hoi Luuk, We hebben zoveel leuke reacties gehad van onze gasten gisteren en vandaag over jou!! Wat ging het lekker met de muziek en daarmee ook onze Big Party. Zo vreselijk veel dank daarvoor en zeker tot een volgend feestje. Want je hebt in onze vriendenkring naam gemaakt !! Hanneke en Rien
John Leermakers John Leermakers heeft geschreven op 10 november 2019 om 19:52
Bedankt DJ LUUK ! Grandioze avond gehad. Dankzij jou. Alle credits voor jouw vakmanschap de muziek van begin tot eind was nog beter dan we vooraf hadden gedacht. Elk nummer was in de roos en die eer komt jou volledig toe. Groeten van Hilda en John.
Martin en Sonja de Vreede Martin en Sonja de Vreede heeft geschreven op 6 november 2019 om 18:51
Voor ons feest hadden we de vermaarde en beste DJ in Delft en omgeving gestrikt. Na een bezoekje aan zijn mooie huis gingen we al helemaal blij naar huis. Zoveel tips en ideeën voor ons trouwfeest had Luuk en we waren dan ook superbly toen het vrijdag eindelijk zover was. Daar, op ons feest, oversteeg DJLuuk onze verwachting nog een keer door zulke geweldige muziek te draaien - deels die wij wilden maar ook zijn eigen keus die hij natuurlijk heeft opgebouwd en nummers zijn waarvan hij weet dat iedereen er op danst. Om een lang verhaal kort te gaan: waanzinnig was het!!!! Luuk je bent een held! Maar dat wist je al.