APPARATUUR

Huur van apparatuur

Bij of via DJLuuk.NL is ook de meest professionele licht- en geluidsapparatuur te huren.Een basisset al vanaf 250 euro, inclusief lichtset en microfoon, voor gezelschappen tot 250 mensen.

Maar er is van alles mogelijk. Ook voor grote party’s. Zowel professionele aankleding van je feestzaal met veel bewegend licht of speciale effecten als live artiesten. Via de goede contacten van DJLuuk.NL met boekingskantoren in heel Nederland kun je voor bedrijfs- of grote privéfeesten ook alle Nederlandse zangers en bands rechtstreeks boeken tegen concurrerende tarieven.

Uiteraard liefst lang van tevoren, rekening houdend met de agenda van de artiesten. Maar het kan!  Van de Nederlandse Tina Turner tot (de echte) Marco Borsato en zelfs Anouk! Onlangs werkte DJLuuk.NL nog samen met Nick en Simon.

image

AGENDA

OPENBARE PARTY'S DJLUUK.NL:

Op deze plek kun je ook in 2017 meer informatie vinden over de openbare feesten die DJLuuk.NL al tien jaar organiseert.

Ook kun je als bedrijf, individu, zaal of vereniging zelf een evenement met kaartverkoop organiseren met DJ Luuk als DJ. Vanzelfsprekend kan hij daarbij licht, geluid en de muzikale invulling volledig verzorgen. Rekening houdend uiteraard met jouw wensen en met veel tips van zijn kant. Voor meer info kun je altijd even bellen met DJLuuk: 06-23643220. Of mail naar info@djluuk.nl.

Recente reacties