APPARATUUR

Huur van apparatuur

Bij of via DJLuuk.NL is ook de meest professionele licht- en geluidsapparatuur te huren.Een basisset al vanaf 250 euro, inclusief lichtset en microfoon, voor gezelschappen tot 250 mensen.

Maar er is van alles mogelijk. Ook voor grote party’s. Zowel professionele aankleding van je feestzaal met veel bewegend licht of speciale effecten als live artiesten. Via de goede contacten van DJLuuk.NL met boekingskantoren in heel Nederland kun je voor bedrijfs- of grote privéfeesten ook alle Nederlandse zangers en bands rechtstreeks boeken tegen concurrerende tarieven.

Uiteraard liefst lang van tevoren, rekening houdend met de agenda van de artiesten. Maar het kan!  Van de Nederlandse Tina Turner tot (de echte) Marco Borsato en zelfs Anouk! Onlangs werkte DJLuuk.NL nog samen met Nick en Simon.

image

AGENDA

 

DJLuuk.NL staat zaterdag 13 januari 2018 van 20.30-02.00 uur op de grote 80's/90's & 00's Disco Party in Eindhoven met als thema "UNFORGETTABLE". Meer info op www.radio8fm.nl.
Hier de teaser van 2018:
www.youtube.com/watch?v=x2TN3J0gohM&feature=youtu.be

Hier het filmpje van vorig jaar:
www.youtube.com/watch?v=EY1zqseTz8A

Gastenboek

 • Peter Boelhouwer / 19 november 2017:
  Met veel denk ik terug aan het feestje voor mijn 40ste verjaardag. Goed geluid, lekker rustige muziek aan het begin,... »
 • Ron van der Veek / 19 november 2017:
  Hey Luukie, lekkere vibes gisteren weer man. Super vet. Zo genoten! Sfeertje was zo lekker onder die muziek van je,... »
 • Peter Voogt / 11 november 2017:
  Luuk, Hierbij nog een berichtje. Wij vonden het he fijn dat jij op ons feest hebt gedraaid en onze gasten... »
 • Malou en Bram / 10 november 2017:
  Luuk!! Echt ontzettend bedankt voor het fantastische feest en je hebt het echt geweldig gedaan. Iedereen heeft zo genoten en... »
 • Simoontje / 4 november 2017:
  Ik sta hier op het feest waar jij, DJLuuk, aan t draaien bent en ik moet zeggen: veel feestjesgehad en... »