APPARATUUR

Huur van apparatuur

Bij of via DJLuuk.NL is ook de meest professionele licht- en geluidsapparatuur te huren.Een basisset al vanaf 250 euro, inclusief lichtset en microfoon, voor gezelschappen tot 250 mensen.

Maar er is van alles mogelijk. Ook voor grote party’s. Zowel professionele aankleding van je feestzaal met veel bewegend licht of speciale effecten als live artiesten. Via de goede contacten van DJLuuk.NL met boekingskantoren in heel Nederland kun je voor bedrijfs- of grote privéfeesten ook alle Nederlandse zangers en bands rechtstreeks boeken tegen concurrerende tarieven.

Uiteraard liefst lang van tevoren, rekening houdend met de agenda van de artiesten. Maar het kan!  Van de Nederlandse Tina Turner tot (de echte) Marco Borsato en zelfs Anouk! Onlangs werkte DJLuuk.NL nog samen met Nick en Simon.

image

OPTREDENS 2018

DJLuuk.NL trad op vrijdag 15 juni 2018 tijdens de mega party Disco Fever in Rijssen op samen met de Engelse tribute ABBA GOLD live in poppodium Lucky. Foto’s van DJ Luuk op die avond  vind je hier: http://www.djluuk.nl/foto-video/nggallery/fotos/abba-gold-rijssen-2018 Zie ook: www.lucky.nl.

DJLuuk.NL stond zaterdag 13 januari 2018 van 20.30-02.00 uur voor 8500 (!) mensen op de grote 80's/90's & 00's Disco Party in Eindhoven met als thema "UNFORGETTABLE".
Hier de after movie van 2018:
https://youtu.be/NuCvYa7Sq_U

Gastenboek

 • Roos / 4 september 2018:
  Heerlijk feestje in Utrecht vrijdag Luuk. Lekker veel rock en dance en de hits van nu je bent van alle... »
 • Kees Vormer / 20 augustus 2018:
  Heel knap DJLuuk, dat je Disco en Soul van James Brown, de top 40 tracks van nu op 1 avond... »
 • Dirk Koster / 27 juli 2018:
  Hey Luuk. Via deze weg nog zeer bedankt voor de hele goede muziek op onze bedrijfsborrel gistermiddag. Het was ondanks... »
 • Corine Standaard / 23 juli 2018:
  Hey Luuk Nogmaals veel dank voor het tot in de puntjes verzorgen van de muziek op ons feest zaterdag, we... »
 • Nathalie Jongsten / 22 juli 2018:
  Hoi Luuk, Ik krijg erg leuke reacties op de muziek die vorige week donderdag is gedraaid!!! En ik vond het... »