APPARATUUR

Huur van apparatuur

Bij of via DJLuuk.NL is ook de meest professionele licht- en geluidsapparatuur te huren.Een basisset al vanaf 250 euro, inclusief lichtset en microfoon, voor gezelschappen tot 250 mensen.

Maar er is van alles mogelijk. Ook voor grote party’s. Zowel professionele aankleding van je feestzaal met veel bewegend licht of speciale effecten als live artiesten. Via de goede contacten van DJLuuk.NL met boekingskantoren in heel Nederland kun je voor bedrijfs- of grote privéfeesten ook alle Nederlandse zangers en bands rechtstreeks boeken tegen concurrerende tarieven.

Uiteraard liefst lang van tevoren, rekening houdend met de agenda van de artiesten. Maar het kan!  Van de Nederlandse Tina Turner tot (de echte) Marco Borsato en zelfs Anouk! Onlangs werkte DJLuuk.NL nog samen met Nick en Simon.

image

AGENDA

 

DJLuuk.NL stond zaterdag 13 januari 2018 van 20.30-02.00 uur op de grote 80's/90's & 00's Disco Party in Eindhoven met als thema "UNFORGETTABLE".
Hier de after movie van 2018:
https://youtu.be/NuCvYa7Sq_U

Gastenboek

 • Ton Wendel / 11 april 2018:
  Luuk Bij deze onze welgemeende en hartelijke dank voor je professionele benadering van ons bedrijfsfeest gisterenmiddag. Ik heb je niet... »
 • Richard Herben / 8 april 2018:
  Zo DJluuk dat was rete gezellig gisteravond in club Vibes. Nu begrijp ik t verschil tussen een DJ en een... »
 • m / 2 april 2018:
  test »
 • Peggy Wijntuin / 1 april 2018:
  Beste Luuk We waren heel tevreden over je prestaties afgelopen vrijdag! Bij deze willen we je dat nog een keertje... »
 • Merei / 26 maart 2018:
  Wat een geweldig feest vorige week! Eindelijk heb ik weer eens een hele avond kunnen dansen:). Van het eerste tot... »